Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

LPG Endermolift giver fastere hud og masser af glød

LPG Endermolift™ er en 100% naturlig behandling, der genopliver huden dybt nede og reducerer fine linjer og rynker. Du vil opleve øjeblikkelige resultater, få en sund glød og en naturlig, opstrammende effekt.

Hvis du har slap hud eller rynker i ansigtet, på hals eller bryst så er Endermolift med LPGs nyeste apparat ‘Alliance Medical’ en effektiv behandling. Behandlingen går ind og stimulerer huden, hvilket har en yderst opstrammende effekt. Når man arbejder med LPG i ansigtet, arbejdes der på bindevævet samt på de elastine og kollagene fibre i huden, som er med til at opstramme og øge spændstigheden i huden samt definerer og genskaber ansigtets konturer. Behandlingen forynger og forbedrer din huds kvalitet ved at udnytte hudens egne processer til at øge produktionen af kollagen, så huden genopbygger sig selv og forbliver spændstig. LPG arbejder via lymfebanerne i ansigtet og virker samtidig drænerende og kan derfor også afhjælpe mørke rande og poser under øjnene. Kvinder som har dobbelthage/fedtdepoter eller slap hud på hals og décolletté har nu endelig mulighed for effektivt at bekæmpe dette effektivt ved at opstramme huden. Behandlingen er meget effektiv når det kommer til opstramning af moden og løs hud men også som forebyggende behandling.

Trænger du til et quickfix eller et fugtboost, så booster behandlingen huden og giver mere glød og glans.

LPG Endermolift er ideél til foryngelse af huden eller til et hurtigt boost af udstråling før en speciel begivenhed. Regelmæssige behandlinger hjælper med:

  • Fast hud og en naturlig, opstrammende effekt ved at aktivere hudens naturlige processer.
  • Fjerner toksiner for at genaktivere din huds glød og udstråling.
  • Reducerer den naturlige nedbrydning af kollagen.
  • Minimerer grove porer og synlighed.
  • Reducerer rynker og fine linjer.

Behandling inkluderer en afrensning samt afsluttende serum og cremer. (40 min). Under selve LPG behandlingen anvendes et maskinelt hoved, der skaber et vakuum, hvor huden suges op. Behandlingen øger blodcirkulationen og blodtilførslen til huden og kroppens celler. 

HUSK! Drik altid masser af vand.  

Huden indeholder 58% vand, og hvis ikke du drikker nok vand, mister huden sin spændstighed, du får hurtigere tørhedslinjer og rynker samt din hud bliver mindre modstandsdygtig og fugtet.

Forskning viser; at teknologien kan øge dine cellers naturlige produktion af hyaluronsyre med op til 80% og elastinproduktionen med op til 46%. Resultaterne for hver session føjes op for at udfylde rynker, mere definerede konturer og en mere ensartet hudfarve. BOOK EN BEHANDLING: Prøvebehandling, 40 minutters varighed koster 500 kr. LPG Endermolift behandling koster 675 kr. Ved klippekort koster behandlingen 550 kr.

BOOK behandlingen direkte her >>

Læs også her hvad LPG Endermologie® kan gøre for din krop >>