Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Farvel til fedt og appelsinhud

Appelsinhud er noget af det, der går os kvinder allermest på – men de fleste kvinder har det. Det er genetiske og hormonelle faktorer, der spiller ind, og man kan ikke bare træne eller spise sig ud af det. Det kan være enormt svært at komme den bulede hud til livs, men der er hjælp at hente.

Så nu er det slut med at være ked af de mange buler i din hud, for nu er der rent faktisk hjælp at hente. Efter blot tre behandlinger ser du de første resultater på huden.

LPG behandling er en sikker vinder, når det kommer til bekæmpelse af appelsinhud. Behandlingsformen er effektive mod appelsinhud, opstrammer huden og reducerer fedtdepoterne. LPG behandlingen udføres af en uddannet behandler, der er uddannet i den avancerede behandlingsteknik, som er bag apparatet.
Teknikken bygger på en kombination af vakuum- bindevævsmassage og lymfedrænage, så den arbejder dybt i huden og mindsker cellulite og ophobet væske i kroppen. Den dybdegående behandlingsform genskaber harmonien i bindevævet og forbedrer lymfecirkulationen, så kroppen kan udskille de ophobede affaldsstoffer.

Behandlingen er en effektiv detoxbehandling, hvor du hurtigt ser og mærker et resultat. Den allernyeste LPG Endomologi® maskine Alliance Medical er netop landet på dansk jord hos GO Beauty klinikken i Hellerup, og behandlingen arbejder dybere og er langt mere effektiv end de tidligere LPG maskiner. Man kan se de første resultater allerede efter 3 behandlinger.

Og hvad er det så, den kan?

Den gør det muligt at ramme og slanke specifikke områder som;

  • Mave
  • Talje
  • Hofte og ‘kærlighedshåndtag’
  • Lår
  • Ryg og arme

– uanset om du vil arbejde på hudtone, slaphed, cellulite eller vægttab.

Under selve LPG Lipomassagen anvendes et maskinelt hoved, der skaber et vakuum, hvor huden suges op. Behandlingen øger blodcirkulationen og blodtilførslen til kroppens celler. Det er med til at øge fedtforbrændingen og aktivere kroppens affaldsstoffer, som sammen med overflødigt væske føres ud af kroppen på en naturlig facon. Dette udglatter huden og hjælper netop med at fjerne appelsinhuden.

Har du været igennem en operation (fedtsugning), kan teknikken også her være effektiv til udjævning i det omkringliggende væv og fedtdepoter. Den fører normalt til mindre hævelse, mindre smerte og hurtigere genopbygning.

Priser på LPG behandlinger

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger og i kombination både krop og ansigt. Behandlingerne udføres både på mænd og kvinder. Du kan se vores priser herunder og bestille tid hos os nederst på siden. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 10 95 eller kontakte os via email

PRISER OG BESKRIVELSER

LPG PRØVEBEHANDLING
500,-

Prøvebehandling til kroppen kan KUN bookes en gang – og som den første behandling.

LPG BEHANDLING. KROP, 45/60 MIN.
895,- (700 KR. KLIPPEKORT)
KLIPPEKORT: 10 BEHANDLING. KROP, 45/60 MIN.
7000,-

Klippekort holder i 1 år.

KLIPPEKORT: 5 BEHANDLING. KROP, 45/60 MIN.
4000,-

Klippekort holder i 1 år.

LPG BEHANDLING. ANSIGT/HALS OG BRYST. 40 MIN.
850,-

Ansigtsløft: Behandlingen er opstrammende og arbejder samtidig på reducering af linjer og rynker.