Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Ansigtsbehandling – tid til forkælelse

Effektive og skræddersyet ansigtsbehandlinger til kvinder og mænd. Kom indenfor i vores univers og oplev den ultimative forkælelse til dig og dit velbefindende. Vores kosmetologer og hudterapeuter er klar til at tage godt imod dig og som noget nyt, tilbyder vi også at du kan få holistiske behandlinger.

Du finder os på Strandvejen 201 i Hellerup – nord for København.

Vil du vide mere…? Så besøg os i klinikken og lad dig inspirere af de mange behandlinger og produkter vi tilbyder, med fokus på dig, dit udseende og din trivsel. Kom, og gå på opdagelse i et univers af skønheds- og velværeprodukter, behandlinger, ekspertråd og meget andet.

Hos GO Beauty i Hellerup tilbyder vi resultatorienterede og afslappende ansigtsbehandlinger, der sammensættes og skræddersys ud fra hver enkelt kundes behov og forventninger. Vi lægger derfor stor vægt på en grundig hudanalyse ved første besøg, så behandlingen nøje kan afstemmes korrekt.

Priser på vores mange ansigtsbehandlinger

Til alle ansigtsbehandlinger kan der som ‘Tilvalg’ vælges farvning af bryn og vipper, voks i ansigtet samt flere andre ydelser til en reduceret pris. Husk at gøre os opmærksomme ved bookning så vi er sikre på at der er nok tid til det hele. Du kan bestille tid online nederst på siden.

Der tages forbehold for prisændringer og små ændringer samt evt. tilføjelser i behandlingerne. Hos os går vi meget op i at optimere behandlingerne både efter årstid og udvikling.

PRISER OG BESKRIVELSER

SIGNATURE CLASSIC - Sund og friskere hud. 50 min.
695,-

Til dig der ønsker en klassisk ansigtsbehandling, hvor vi arbejder med Exuviance produkter. Behandlingen kan tilpasses dine ønsker med fokus på enten fugt, anti-age, pigmentering eller sensitiv hud. Vi skræddersyr behandlingen efter netop din hudtype og eventuelle problemer.

SKINBETTER RETINOL PEEL. 50 min.
1.095,-

En hudfornyende behandling med en kraftful retinol-teknologi, der modvirker aldring og giver maksimal hudfornyelse. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud. Behandlingen indeholder også fugtigivende maske samt LED-lysbehandling for optimalt resultat. Læs mere om behandlingen under ‘nyheder’ eller i vores onlinebooking.

RISE & SHINE - Holistisk velværebehandling. 65/90 min.
995/1.295,-

Til dig der ønsker en behandling med både hud, krop og sind i fokus. Behandlingen er resultatorienteret men har velvære, luksus og forkælelse i fokus. I behandlingen anvendes forskellige tools som Gua Sha, ansigtsrulle og Ice globes. Du vil mærke hvordan krystallernes energi og behandlerens magiske hænder gør at du rejser dig fra briksen strålende smuk med en krop i bedre balance, fantastisk glød, masser af opstramning og fugt. En komplet følelse af ro og afslapning i kroppen og en hud med fornyet glød og glans.

BOOST FACIAL - Vitaminer og masser af fugt til huden! 55 min.
995,-

Til dig der trænger til fugt, let udrensning og/eller fornyet glød og glans? Så kan du glæde dig over vores Boost facial, der giver glød og masser af vitalitet. Behandlingen indeholder en diamantslibning, som er en af de mest effektive behandlinger indenfor microdermabration, hvor man blidt fjerner det yderste tørre hudlag, der gør huden grå og kedelig. Efterfølgende boostes huden med en Oxygenlift, hvor der indsluses aktive ingredienser og masser af fugt, der giver nyt liv til huden. Giver øjeblikkeligt huden et sundere og friskere udseende.

FIRE & ICE - Hudforyngelse og frugtsyrebehandling. 40 min.
FRA 750,-

Til dig der ønsker at prøve en effektiv og klinisk ansigtsbehandling Fire & Ice, som giver dig glød og spændstigheden tilbage. Er designet til hurtigt og sikkert at oppudse huden, og derved reducere fine linjer og rynker samt udglatte, blødgøre og fremme cellefornyelsen.

SIGNATURE CLEAN - Dybderens. 60 min.
725,-

Til dig der døjer med akne eller uren samt normal hud, som har behov for at få udrenses huden i dybden. Behandlingen indeholder dobbeltafrensning, hudanalyse, AHA eller PHA peeling, grundig dybderens samt fugtgivende og beroligende masker. Under behandlingen anvendes højfrekvens for at berolige, sætte gang i helingsprocessen samt forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Afslutningsvis påføres serum, dag- og øjencreme.

DIAMANTSLIBNING - Glød og glans. 40 min.
650,-

Til dig der trænger til at få boostet nyt liv og glans i huden. Behandlingen udføres med et apparat, som med sin teknologi er en af de mest effektive behandlinger indenfor microdermabration, hvor man blidt fjerner det yderste tørre hudlag, der gør huden grå og kedelig. Når de døde hudceller fjernes, stimuleres genopbygningen af kollagen og elasticiteten øges i huden, hvilket resulterer i en fastere, yngre og glattere hud. Diamantslibning giver huden et sundere udseende, mindsker rynker, ar og pigmentpletter samtidig med at porerne mindskes og huden får fornyet glød og glans.

TOTAL LUXURY - Resultatorienteret velvære. 60/80 min.
750/895,-

Til dig der gerne vil forkæles men ikke vil gå på kompromis med resultater. Behandlingen samler det bedste inde for to verdener i en og samme behandling. Drøm dig væk mens din hud bliver boostet med fugt og nyt liv: Behandlingen indeholder afrensning, peeling efter hudtype, damp med fugtgivende maske, dybderensning, afslappende massage inkl. bryst, skulder, nakke og ansigt og maske efter hudtype. Afslutningsvis får du dagcreme og SPF.

OXYGENLIFT - Glød og opstrammet hud. 35 min.
795,-

Til dig der ønsker en mere frisk hud med mere glød. Behandlingen genopretter hudens fugtbalance, forbedrer hudens glathed og har en lindrende virkning på stresset hud. Oxygenlift har også en fantastisk virkning på fine liner omkring øjne og mund. Oxygenen indsluser en serum af specifikke koncentrater, vitaminer, hyaluron og antioxidanter. Huden er synligt løftet, med mere glød og udstråling allerede efter en behandling.

MICRONEEDLING - Opstrammende og hudforyngende
FRA 1.500-2.400,-

Behandlingen med den professionelle eDermastamp er en naturlig hudforbedrende behandling. Behandlingen består af små nåle, der kører gennem huden for at lave små mikroskopiske huller, der får huden til at regenerer og danne ny kollagen. eDermastamp forbedrer hudens tykkelse, struktur og gennemsigtighed. Du opnår en glat hud med en lækker glød. Kan anvendes mod akne ar, strækmærker, ar efter forbrænding, rynker, gennemfugtning af huden samt cellestimulation. eDermastamp kan variere i længden på nålene. Det vil sige, at de små nåle kan behandle fra 0.1 mm helt ned til 1.5 mm i huden. Ved at benytte denne metode kan vi skræddersy behandlingen til netop din hudtype og dine hudproblemer.

TEENAGE BEHANDLING. 50 min.
575,-

Til teenageren (13-17 år), der døjer med uren hud eller bare gerne vil prøve en ansigtsbehandling. Behandlingen starter ud med en afrensning og hudanalyse, hvor vi sammen skræddersyer den mest effektive behandling. Efter hudanalysen laver vi en eksfoliering, let damp, grundig dybderens og en afsluttende beroligende maske. Behandlingen afsluttes med serum og creme samt en grundig vejledning i hjemmepleje, rutiner og gode råd.

SIGNATURE MENS TREAT - Sund og friskere hud. 50 min.
695,-

Til dig der ønsker en ansigtsbehandling tilpasset til mænd, hvor vi arbejder med Exuviance produkter. Behandlingen kan tilpasses dine ønsker med fokus på enten Anti-age, pigmentering eller sensitiv hud. Vi skræddersyr behandlingen efter netop din hudtype og eventuelle problemer.

MICROGOLD – Hudforyngende og øjeblikkelig WOW-effekt!
1.200,-

Til dig der ønsker at vi arbejde dybere i huden og skabe et øjeblikkeligt resultat. MicroGold er en innovativ hudforyngende behandling, som skaber små, næsten usynlige huller, som tillader en kraftfulde medicinske cocktail af hyaluronsyre, vitaminer, peptider, antioxidanter mm., der let kan transporteres ind i hudens dybde, hvor de kan gavne og skabe øjeblikkelig glød og langvarig effekt. MicroGold kan effektivt behandle aldrende hud, fine linjer og rynker, store porer samt mørke pletter, hyperpigmentering og ar. Samtidig er den fugtgivende og giver huden et boost.