Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Kropsmassage – ansigt, hænder, fødder

Vi tilbyder wellness kropsmassage, hvor vi sikrer velvære til hele din krop, ansigtet, hænderne og fødderne. Så trænger du til en afslappende wellnessmassage, der er udført med de bedste olier og balmer – ja, så er du kommet til det helt rette sted.

Alle kropsbehandlingerne udføres professionelt i vores klinik der er placeret i hjertet af Hellerup, nord for København. Du kan frit vælge hvilke former for behandlinger du ønsker og hver massage tilpasses 100% til dig og dit behov.

Forkæl dig selv, din partner, en god ven eller veninde. Med andre ord en skøn oplevelsesgave udover det sædvanlige, hvor du kan forvente det allerbedste. En ultimative oplevelse lige til dig.

Herunder kan et udpluk af de ydelser vi tilbyder i klinikken:

  • Wellness kropsmassage
  • Lymfedrænage
  • Ansigtsmassage
  • Håndmassage
  • Fodmassage
  • Gua Sha

Priser på massage

Vi tilbyder afslappende og effektive massagebehandlinger. Vores massage er til mænd og kvinder i alle aldre. Du kan se vores priser herunder og eller bestille tid hos os nederst på siden. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis  altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 10 95 eller kontakte os via email

PRISER OG BESKRIVELSER

KROPSMASSAGE. 30 MIN.
400,-
KROPSMASSAGE. 45 MIN.
500,-
KROPSMASSAGE. 60 MIN.
600,-
GUA SHA ANSIGTSMASSAGE. 25 MIN.
375,-

Skøn massage med Gua Sha af ansigt, nakke og skuldre. Behandlingen længde kan forlænges. Vi anbefaler også vores holistiske ansigtsbehandling Rise & Shine.

LYMFEDRÆNAGE MASSAGE
895,-

Behandlingen med LPG Endermologi hjælper kroppen til at komme af med affaldsstoffer, derudover optimerer den lymfekredsløbet og afhjælper dermed hævelser og væske i kroppen. Er også yderst effektiv efter operation/fedtsugning.

FODMASSAGE. 30 MIN.
350,-

Afslappende fodmassage ind og dejlig varmt fodbad. Tilbydes KUN af vores lægeexam. fodbehandler.