Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

GO Beauty Hellerup

Du er altid velkommen til at sende os en mail. Vi lover at svare så hurtigt vi kan. Sender du en mail uden for vores åbningstider eller i weekenden, vil vi først kunne svare i vores åbningstider. HUSK, aflysninger kan ikke ske via mail men på telefon 70201095 i åbningstider eller via vores onlinebooking. Aflysninger eller ændring i din bookede tider skal ske senest 24 timer før.

Kontakt os

BEMÆRK VENLIGST VED BESTILLING AF TID

Af respekt for vores kunder samt vores arbejde beder vi dig venligst om at foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start. 24 timersreglen er til for at vi har mulighed for at booke en ny kunde.

GO Beauty opkræver 100% af alle bestilte behandlinger ved udeblivelse. Ved afbud samme dag og minimum 3 timer før behandlingens start, opkræves der 70% af behandlingen.
Du har mulighed for at booke og afbestille din tid både telefonisk i vores åbningstid og på vores onlinebooking.

Vi håber naturligvis at du vil respektere dette.

ØVRIGE REGLER

Hos GO Beauty ønsker vi at du og de øvrige kunder får et velfortjent ‘break’ fra en begivenhedsrig hverdag. Derfor ønsker vi ikke at der medbringes små børn og babyer til behandling – både for din og de andre kunders skyld. Vi ønsker at skabe et roligt og afslappende miljø omkring vores kunder. Ring gerne til os og hør om mulighederne.

Hund og andre dyr må ej medbringes.