Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Få flotte bryn og vipper

Vores dygtige kosmetologer og bryneksperter farver og former dine bryn efter dit ønske, og hvad der passer til dine ansigtstræt. Flotte og velplukkede bryn giver dig et naturligt løft, mere udstråling og karakter til dit ansigt.

Du kan også få farvet dine vipper så de synes mere fyldige og længere.

Ønsker du bare lidt mere kurve på dine egne vipper vil du få glæde af et Lash Lift – det vi kalder et optisk løft af vipperne eller et vippebuk. Et Lash Lift holder 4-6 uger.

Brow lift / Lamination er en  behandling vi tilbyder, der vil give fyldigere og tilføje længe samt sætte brynhåret på plads for at skabe en perfekt form og udseende af et ensartet hårmønster.

Priser på behandling af bryn og vipper

Vi tilbyder formning af bryn med både voks og pincet eller en kombination.

* Der tages forbehold for prisændringer samt små ændringer i behandlingerne.

PRISER OG BESKRIVELSER

BROW LIFT / LAMINAITION INKL. RET, FARVNING OG STYLING
595,-

Brow Lift-proceduren er fantastisk til alle hårtyper og til dig, der ønsker mere fyldigere bryn og skabe en perfekt form.

RETNING/FORMING AF BRYN
175,-
FARVNING OG RETNING AF BRYN
245,-

Brynene formes/rettes samt farves i den nuance og tone du ønsker.

FARVNING AF VIPPER
245,-

Til dig der trænger til fugt, let udrensning og/eller fornyet glød og glans? Så kan du glæde dig over vores nye Boost facial, der giver glød og masser af vitalitet. Behandlingen indeholder en diamantslibning, som er en af de mest effektive behandlinger indenfor microdermabration, hvor man blidt fjerner det yderste tørre hudlag, der gør huden grå og kedelig. Efterfølgende boostes huden med en Oxygenlift, hvor der indsluses aktive ingredienser og masser af fugt, der giver nyt liv til huden. Giver øjeblikkeligt huden et sundere og friskere udseende.

RETNING OG FARVNING AF BRYN OG VIPPER
350,-

Vipperne farves sort eller blåsort og brynene formes/rettes samt farves i den nuance og tone du ønsker

LASH LIFT (PERMANENT VIPPEBUK) INKL. FARVNING AF VIPPER
545,-

Til dig der døjer med akne eller uren samt normal hud, som har behov for at få udrenses huden i dybden. Behandlingen indeholder dobbeltafrensning, hudanalyse, AHA eller PHA peeling, grundig dybderens samt fugtgivende og beroligende masker. Under behandlingen anvendes højfrekvens for at berolige, sætte gang i helingsprocessen samt forbedrer hudens elasticitet og fasthed. Afslutningsvis påføres serum, dag- og øjencreme.