Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

GO Beauty klinikken

På Strandvejen 201 i Hellerup byder vi dig velkommen i vores levende univers, hvor vi tilbyder et sansebombardement af forskønnende behandlinger. 

Forvent det bedste

GO Beautys ydelser leveres ved hjælp af veludvalgte mærker af hudplejeprodukter, der er udviklet af de bedste naturlige ingredienser ved den nutidige videnskab!

Vores team

Claudia

Claudia

LÆGEEKS. KOSMETOLOG OG KROPSTERAPEUT

Claudia er uddannet lægeeks. kosmetolog på CIDESCO. Claudia tilbyder ansigtsbehandlinger, bryn og vipper, voksbehandlinger samt LPG behandlinger til krop og ansigt. Dertil EMS Bodysculpt og fedtfrysningsbehandling.

Louise

Louise

LÆGEEKS. KOSMETOLOG OG KROPSTERAPEUT

Lousie er uddannet lægeeks. kosmetolog på CIDESCO. Louise har bla. speciale i advanceret og holistiske ansigtsbehandlinger, massage, bryn og vipper samt LPG behandlinger til krop og ansigt. Dertil EMS Bodysculpt og fedtfrysningsbehandling.

Marzena

Marzena

KOSMETOLOG OG NEGLETEKNIKER

Marzena er uddannet kosmetolog og negletekniker og tilbyder Shellac CND, Bio Sculpture forstærkning og forlængelse af negle, manicure og pedicure, bryn og vipper, voksbehandlinger samt udvalgte ansigtsbehandlinger og wellness massage.

Olivia

Olivia

NEGLETEKNIKER / BEHANDLER

Olivia er negletekniker, der både tilbyder Shellac, nailart, Bio Sculpture, plexi gel-forstærkning samt forlængelse af negle med tipper og skabelon. Sideløbende sit virke har vi vi uddannet Olivia til kosmetisk behandler og udfører nu hårfjerning med laser.

Gintare

Gintare

NEGLETEKNIKER

Gintare er vores negletekniker i klinikken, der både tilbyder Shellac, Plexi Gel, Bio Sculpture, forstærkning af egen negl samt forlængelse af negle med tipper og skabelon.

Kit Graves

Kit Graves

FODBEHANDLER

Lægeeksamineret fodbehandler Kit Graves tilbyder fodpleje og fodmassage. Kit har været en del at GO Beauty klinikken siden 2012.

Emilie

Emilie

KOSMETIKER OG NEGLEBEHANDLER

Emilie er uddannet kosmetiker og udfører bla. manicure, pedicure, Shellac, gel-forstærkning med Shellac, Bio Sculpture og Plexigel samt lashlift, browlift og udvalgte ansigtsbehandlinger.