Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Manicure og Pedicure

Skøn velvære til dig, der har trætte og tørre hænder… Med en manicure kan du nyde en lækker, blødgørende peeling af dine hænder. Herefter vil du få en dejlig afslappende massage af dine hænder og formning af dine negle. Dine neglebånd bliver skubbet tilbage, dine negle bliver klippet og dine hænder bliver indsmurt i aromatisk håndcreme.

En pedicure behandling starter med et lækkert aromatisk fodbad, blødgørende peeling af fødderne, filning af hård hud, formning af negle, neglebånd skubbes og klippesneglene rense, fødderne indsmøres i en lækker fodcreme efterfulgt af en dejlig afslappende massage.

Vi tilbyder også fransk manicure (kun med Shellac) går også under betegnelsen french manicure og består i at vi lakerer dine negle på en smuk og naturlig måde. Fremgangsmåden er at vi farver det yderste af dine neglespidser så de er flotte hvide og sikrer at dine negle fremstår både sunde og velplejede. For at sikre den helt optimale beskyttelse lægger vi en coatning under den hvide neglelak, hvilket sikrer dig en markant forlængelse af levetiden og et smukt ensartet look.

Priser og tilbud

Herunder finder du priser samt gode tilbud på både Manicure og Pedicure behandlinger.

PRISER OG BESKRIVELSER

MANICURE MINI
295,-
MANICURE DELUXE
450,-

Uden lak

MANICURE DELUXE + ALM. LAK
525,-
PEDICURE DELUXE
495,-

Uden lak

PEDICURE DELUXE + ALM. LAK.
595,-
PEDICURE DELUXE + SHELLAC
650,-

Med fransk/hvid kant 695,-