Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Microneedling

Microneedling er en effektiv behandling for akne-ar, fine linjer, store porer eller som ønsker en effektiv hudforyngende behandling.

Ved micro-needling udnytter man hudens naturlige evne til at hele efter skader. Skinpen, som vi benytter på klinikken, består af en masse små fine nåle, der køres hen over ansigtet i fast tempo. Her laves der en masse kontrollerede mikroskopiske skader på hudens øverste lag, der booster huden og får den til at regenerere sig selv. Når huden bliver skadet, reagerer den nemlig ved at arbejde på højtryk for at hele igen. Kollagen og elastinfibre i huden bliver boostet, hvilket fremmer helingen. Den nyskabte mængde af kollagen og elastinfibre sætter gang i hudfornyelse og modarbejder gamle ar, rynker og ensarter huden.

Inden behandlingen igangsættes afrenses og desinficeres ansigtet. En serum, der indeholder nødvendige næringsstoffer for huden påføres, og denne arbejdes ind, for at stimulere hudens kollagensyntese samt som hjælp til ophelingen. Efter afsluttende behandling arbejdes der med tilvalgte plejeprodukter, der er tilpasset din hudtype.

Hvis du vælger microneedling med 1-1,5 mm nåle (medicinsk) vil du typisk få lagt en maske af creme inden behandlingen, der virker bedøvende, så behandlingen er mildere at gennemgå. Der gøres dog opmærksom på, at nyere forsking viser, at bedøvelse kan hæmme behandlingens effekt. Du kan sammen med din behandler drøfte, om bedøvelse vil være det rette for dig.

Behandlingen stimulerer kollagen- samt elastinproduktion, hvilket resulterer i en fastere hud. Der anbefales som oftest en serie af behandlinger med 4-6 ugers mellemrum, af 2-3 omgange, alt efter hvilket problematik der skal behandles for.

Priser på Microneedling

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger alt efter om det er forbedring af hudkvaliteten, rynker, fine linjer, pigmentpletter eller en ensartethed af hudstrukteren. Du er også meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlinger og hvad der kunne være den bedste løsning for dig.

PRISER OG BESKRIVELSER

Microneedling 1-1,5 mm (medicinsk)
2.300,-

Behandlingen varer mellem 60-90 minutter alt efter om du ønsker at få lagt en bedøvende creme inden behandlingen. Efter selve microneedling behandlingen vil der suppleres med 20 minutters LED lysterapi (farve efter behov).

Microneedling 0,5 mm.
1.400,-

Behandlingen varer mellem 40-60 minutter og indeholder 15 minutters LED lysterapi (farve efter behov).