Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Farvel til fedt og appelsinhud

GO BEAUTY INTRODUCERER EN DANMARKS NYHED!

Vi har gemt på en løsning, som kan hjælpe din sommerkrop på vej, så du allerede kan være klar DENNE sommer. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke – læs bare videre her…

Så nu er det slut med at være ked af de mange buler i din hud, for nu er der rent faktisk hjælp at hente. Efter blot tre behandlinger ser du de første resultater på huden.

Den nyeste LPG Endermologie® Alliance maskine er netop landet i Danmark, og GO Beauty klinikken i Hellerup er den første klinik i Danmark, der kan tilbyde behandlingen.

Og hvad er det så, den kan? Den gør det muligt slanke specifikke områder som mave, talje, lår, ryg og arme – uanset om du vil arbejde på slaphed, cellulite, hudtoning eller fedtdepoter.

Behandling til smuk hud og strammere krop
GO Beauty i Hellerup er den første klinik i Danmark, der kan tilbyde den populære LPG Alliance behandling!

90% af alle kvinder er ramt af cellulite/appelsinhud i større eller mindre grad, og selv den tyndeste og mest trænede kvinde kan være ramt af cellulite. Ophobninger af fedtceller, affaldsstoffer, blokeret cirkulation og væskeophobninger i kroppen ophober sig i bindevævet, når fedtcellerne vokser og trykker på hudoverfladen, og det er det, der giver den deforme, ujævne appelsinhud.

LPG er den eneste 100% naturlige, ikke-aggressive mekaniske hudstimuleringsteknik, som reaktiverer cellernes processer.

Vægttab, vægtsvingninger, graviditeter, travle perioder med mindre sund livsstil og andre faktorer kan gøre, at huden gradvist mister sin fasthed og smidighed. Behandlingen med den LPG Alliance stimulerer forsigtigt huden til at vække de foryngende celler, fibroblasterne. Når cellerne bliver aktiveret, begynder de at reparere kollagenet, hyaluronsyre og elastinet i huden, så den helt naturligt genopretter tætheden og fastheden indefra.

”Efter 3 behandlinger er figuren blevet slankere og fedt er reduceret på de ønskede områder”*
Første i Danmark

Måske kender du allerede LPG-behandlingerne, som i mange år har været kendt som en af de allermest effektive og dokumenterede kropsbehandlinger, når det kommer til bekæmpelse af cellulite. De tidligere apparater kan dog ikke sammenlignes med LPG Alliance, som allerede er meget populær i udlandet, men som først lige er landet på dansk jord med GO Beauty i Hellerup som den første udbyder af behandlingen.

Det nye, patenterede LPG-behandlingshoved kombinerer den motoriserede flap og rulle med sekventiel sugning, som arbejder sammen om grundigt at stimulere og mobilisere vævet.
Det stimulerer huden og fedtvævet til at blødgøre dem og gøre dem mindre fibrøse. Samtidig hjælper stimuleringen med at frigive fedt, aktivere blod- og lymfatisk cirkulation, så huden bliver fastere og pænere.

PRØVEBEHANDLING 500,-
Ring og hør mere om behandlingen eller book en prøvebehandling allerede nu.
Prøvebehandlingen koster 500 kr.
Pris pr. behandling 45/60 min. 875 kr. / klippekort 700 kr.

INTROPRIS MAJ & JUNI:
Klippekort med 5 behandling: 4.000 kr.
Klippekort med 10 behandling: 7.000 kr.