Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Ansigtsløft med LPG Endermolift

Behandlingen giver fastere hud og masser af glød samt genopliver huden dybt nede og reducerer fine linjer og rynker. Du vil opleve øjeblikkelige resultater, få en sund glød og en naturlig, opstrammende effekt.

“GO Beauty Hellerup er den eneste klinik i Danmark som tilbyder LPG behandlinger med det nyeste apparat”

Hvis du har slap hud eller rynker i ansigtet, på hals eller bryst så er Endermolift med LPGs nyeste apparat ‘Alliance Medical’ en effektiv behandling. Behandlingen går ind og stimulerer huden, hvilket har en yderst opstrammende effekt.

Når man arbejder med LPG i ansigtet, arbejdes der på bindevævet samt på de elastine og kollagene fibre i huden, som er med til at opstramme og øge spændstigheden i huden samt definerer og genskaber ansigtets konturer.
Behandlingen forynger og forbedrer din huds kvalitet ved at udnytte hudens egne processer til at øge produktionen af kollagen, så huden genopbygger sig selv og forbliver spændstig. LPG arbejder via lymfebanerne i ansigtet og virker samtidig drænerende og kan derfor også afhjælpe mørke rande og poser under øjnene.

Kvinder som har dobbelthage/fedtdepoter eller slap hud på hals og décolletté har nu endelig mulighed for effektivt at bekæmpe dette effektivt ved at opstramme huden.
Behandlingen er meget effektiv når det kommer til opstramning af moden og løs hud men også som forebyggende behandling.

LPG Endermolift er ideél til foryngelse af huden eller til et hurtigt boost af udstråling før en speciel begivenhed.

Regelmæssige behandlinger hjælper med:

  • Fast hud og en naturlig, opstrammende effekt ved at aktivere hudens naturlige processer.
  • Fjerner toksiner for at genaktivere din huds glød og udstråling.
  • Reducerer den naturlige nedbrydning af kollagen.
  • Minimerer grove porer og synlighed.
  • Reducerer rynker og fine linjer.

Behandling inkluderer en afrensning samt afsluttende serum og cremer. I alt tager behandlingen ca. 55 min.

Under selve LPG behandlingen anvendes et maskinelt hoved, der skaber et vakuum, hvor huden suges op. Behandlingen øger blodcirkulationen og blodtilførslen til huden og kroppens celler.

Priser på LPG Endermolift

Vi tilbyder flere forskellige behandlinger også i kombination – alt efter om det er opstramning, glød, forbedring af hudkvaliteten, styrke eller evt. dobbelthage.
Du kan se vores priser herunder og bestille tid via online booking. Har du yderligere spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 10 95 eller kontakte os via email

PRISER OG BESKRIVELSER

LPG ENDERMOLIFT. ANSIGT/HALS OG BRYST. 55 MIN.
850,-

Til dig der ønsker en klassisk ansigtsbehandling, hvor vi arbejder med Exuviance/Neostrata produkter. Behandlingen kan tilpasses dine ønsker med fokus på enten fugt, anti-age, pigmentering eller sensitiv hud. Vi skræddersyr behandlingen efter netop din hudtype og eventuelle problemer.

KLIPPEKORT: 5 BEHANDLING. ANSIGT, 55 MIN.
3.750,-

Klippekort holder i 1 år.

KLIPPEKORT: 10 BEHANDLING. ANSIGT, 55 MIN.
6.500,-

Klippekort holder i 1 år.