Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Vipperne i fokus

Engang var det mest for sjov, når man satte kunstige vipper på eller lavede et permanent vippebuk. I dag er teknikkerne så raffineret, skånsom og naturlig, at alle kvinder kan få de vipper, de drømmer om.

Vippeforlængelse (Eyelash Extensions) hitter lige nu, og særligt, når vi nærmer os sommerferien og fridage, vil flere og flere have sat de helt tynde, fine enkelthårsvipper uden på deres egne vipper. Det ser ikke længere kunstigt ud, men giver et naturligt, frisk look, som klæder alle:
”Vores kunder elsker, at de slipper for mascara, både at tage den på og ikke mindst tage den af igen,” fortæller Katharina, der er vippetekniker i GO Beauty klinikken på Strandvejen i Hellerup. Her har kunderne kunnet få påsat Eyelash Extensions og mulighed for et Lash Lift de sidste par år, men lige nu mærker vi, at trenden for alvor har bredt sig.
Alle kan få glæde af dem, for vipperne findes i mange forskellige tykkelser og krumninger, og resultatet er fyldige, flotte, mørke vipper, der rammer øjnene flot ind. Om du vil have vild volumen eller bare diskrete, naturlige vipper, er helt op til dig. Ønsker du dig bare lidt mere kurve på dine egne vipper vil du have glæde af et Lash Lift. Glæden er at vågne op og se naturligt, dejlig ud uden makeup er lige stor. Du slipper også for at mascaren løber når du har været ude og bade på ferien.”

Det tager ca. 1½-2 timer at få sat et nyt sæt på, og det holder ca. 4-6, men falder kun gradvist af. Regelmæssig opfyldning ca. hver 3-4 uge gør, at vipperne altid ser optimale ud.

Vores veluddannede vippetekniker sætter vipperne på så skånsomt, så det ikke går ud over de egne vipper, og vi bruger en speciel fri lim, der ikke generer øjnene. Alle kan være med, også kontaktlinsebrugere.

Et Lash Lift holder 6-8 uger og tager 45 minutter. For et ekstra flot resultat anbefales farvning af vipper i samme omgang, hvis ikke dine vipper er sorte.

TIP: Det første døgn, efter vipperne er sat på, skal du helst undgå dampbad, sport eller regnvejr, men ellers derefter kan du sagtens lave sport, gå i spa eller endda i svømmehallen med vipperne på.

Priser:
Eyelash Extensions – nyt sæt. 995 kr.
Volume Extensions – nyt sæt. 1.395 kr.

Eyelash Extensions – opfyldning 3-4 uger. 495 kr.
Volume Extensions – opfyldning 3-4 uger. 749 kr.

Lash Lift (permanent vippebuk) inkl. farvning af vipper. 525 kr.

Du kan se flere før- og efterbilleder på vores Facebookside lige her >>