Mandag-fredag: 9.00-18.00. Torsdag: 9.00-19.00. Lørdag: 9.00-16.00

Strandvejen 201 • 2900 Hellerup

Telefon: 70 20 10 95

Skinbetter RETINOL PEEL: Forfin, forny og forbedre hudstrukturen

Prøv vores nyeste og mest innovative hudfornyende behandling ‘Skinbetter Retinol Peel’ med en kraftful retinol-teknologi, der modvirker aldring og giver maksimal hudfornyelse. Resultatet er en frisk og ungdommelig hud.

En professionel peeling er en intensiv ansigtsbehandling, der giver en synligt mere balanceret hud og er målrettet til dig som oplever dehydreret hud, uens hudtone, solskader, hyperpigmentering, fedtet og grovporet hud eller ønsker en jævnere hudstruktur. Dette er den effektiv løsning for synligt glattere hud og en fornyelseskur til ansigtet som både mænd og kvinder kan have glæde af. Du får en meget aktiv og professionel behandling, der indeholder:

  • hudanalyse og grundig vejledning
  • 2x rens af huden
  • kemisk retinol peeling
  • fugtgivende maske
  • LED-Lysbehandling for velvære og optimalt resultat. Under LED-Lysbehandlingen nyder du en afslappende hovedbunds, nakke og skulder massage.
  • afsluttende produkter, der er skræddersyet til din hud og behov.

Om Skinbetter Science: Skinbetter Science er en klinisk bevist hudplejeserie, som sætter en helt ny standard indenfor professionel hudpleje. Fokus er kliniske, sikre resultater og patienternes oplevelse samtidigt med, at de gennem banebrydende teknologier fra forskellige steder i verden leverer videnskabeligt avancerede formler i sit produktsortiment. Alle produkter har således klinisk dokumenterede studier med før/efter billeder. Skinbetter science har anvendt afprøvet teknologi baseret på årtiers stringent forskning til at udvikle deres aktive og prisbelønnede produkter. Skinbetter repræsenterer en videnskabeligt revolutionerende forandring i hudplejebranchen og har sat en helt ny standard inden for professionel hudpleje. Skinbetters produkter er skabt og udviklet med målrettet forskning for at give reelle resultater. Ud over at levere videnskabeligt avancerede produkter har Skinbetter en ukompliceret til- gang til hudpleje. Ét produkt kan give bemærkelsesværdige resultater – to til tre produkter kan ændre måden, du oplever din hud.